БАСЕЙНИ – Фамилни басейни

Басейн за двора

С Ивси Пул ЕООД вече много повече хора могат да се сдобият с басейн за двора с дизайн, според техните лични предпочитания. Изработените от нас фамилни басейни могат да бъдат в абсолютно всякакъв размер и форма с добавка от най-разнообразни водни атракциони, подходящи за конкретния басейн. С нашата широка гама от продукти, облицовки и филтрационни системи, е напълно възможно да превърнете мечтата си в реалност. Фамилните басейни от Ивси Пул могат да бъдат проектирани специално за Вас. От изкопа до артикулите за почистване и поддръжката на съоръженията – ние ще се погрижим за всичко, от което имате нужда. Можем да Ви предложим различни видове облицовъчни материали – стъклокерамика, ПВЦ фолио, клинкер плочки, различни видове филтрация и най-подходящите за вашият басейн продукти за почистване.
Ако не можете или не желаете сами да избирате какви да бъдат формата и големината на басейна, ние ще ви помогнем с дизайна. Нашите специалисти ще ви препоръчат най-доброто решение, съобразено с големината на парцела, екстериора на дома, възрастовата група, която ще го ползва, дали е частен или обществен и не на последно място – климатичните условия, на които ще е подложен.

А, ако желаете по-забавни допълнения към вашия домашен басейн, можете да избирате от нашите водни атракциони – водни пързалки, детски площадки, джакузита. А защо не и тенти, които да ви осигурят приятна сянка през летните горещини.