ЕЗЕРА

Какви езера правим и … Защо?

Ние от Ивси Пул ЕООД сме се наели със сложната задача да правим езера, защото знаем как и сме се специализирали до съвършенство в изграждането на напълно реалистични езера при всякакви условия. Също така, подкрепяме идеята, че всеки водоизточник е ценен и сме съпричастни на каузата.
Независимо, дали имате нужда от езеро като източник на вода, или просто желаете нещо красиво, за да му се радвате, ние ще превъплътим вашите нужди и желания в реалност. От изкопа до флората и фауната, нашите професионалисти знаят как точно да процедират в конкретната ситуация, за да ви осигурят качествено изпълнение на мечтаното езеро. Изградените от нас езера могат да са с различно предназначение и функция: декоративни езерца, езера за плуване, езеро с фонтан, езеро с питейни и напоителни функции, езеро с рибки, езеро с естествена растителност и други. Ние от Ивси Пул ще ви осигурим мечтаното езеро, независимо от вида и предназначението.
Един от завършените проекти на Ивси Пул ЕООД е изкуствено езеро с размер от 26 хил. кв. м. Това е най-голямото езеро, което е плод на нашия труд, до този момент, но сме отворени и за по-големи предизвикателства. Не ограничавайте представите си. Ние сме способни да изпълним проект за езеро според вашите специфични изисквания за размер и форма.

Когато се налага, правим и PVC дига.

Ако не сте сигурни, че вашите нестандартни изисквания могат да бъдат изпълнени, по-добре се свържете с нас, за да ги обсъдим и да ви дадем експертно мнение и съвет. Новите предизвикателства ни правят по-добри професионалисти и ни стимулират да вървим напред. Научете повече за нас (фирма Ивси Пул ЕООД - Варна), нашата дейност и постижения, като изработката на най-различни по форма и размер басейни, водни атракциони, тенти и пречиствателни станции.